Velika škola za pse

napredni tečaj poslušnosti za pse
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

8

Treninga

12 h

Treninga

Različite

lokacije

4

Tjedna

6

Pasa u grupi

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate mjesto u grupi ili kupite veliku školu za pse već danas i vidimo se ponovo !

Rezerviraj mjesto u grupiKupi tečaj

Velika škola je 2. stupanj našeg programa poslušnosti. Namijenjena je svima onima koji su uspješno prošli 1. stupanj i sada bi željeli naučiti nešto više. Nastojimo vježbe iz prvog stupnja usavršiti uz više kriterije i ometanja te spajamo naučene vježbe u  povezane cjeline.

Cilj je da se kroz tečaj osjećate sigurniji sa svojim psom u šetnjama te da ako ga i nemate na povodniku možete kontrolirati u svakom trenutku. Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje.

Na tečaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe. Za rezervaciju svog mjesta u trening grupi potrebno je uplatiti 100 kn za REZERVACIJU TEČAJA, a ostatak iznosa do pune cijene tečaja je potrebno uplatiti do početka prvog sata. Možete odmah uplatiti i PUNI IZNOS TEČAJA. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci služe za formiranje trening grupa i koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Ukoliko ste udomili psa iz skloništa, pošaljite nam skenirani ugovor o udomljavanju i na mail ćemo vam poslati kupon sa kojim ćete prilikom kupnje ostvariti popust od 25% na punu cijenu tečaja. U slučaju premalog broja prijavljenih (manje od troje) tečaj se neće održati, a vas ćemo kontaktirati te se dogovoriti o terminu održavanju tečaja.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Pregled tečaja

Velika škola za pse temelji se na istim načelima pozitivne motivacije kao i Mala škola za pse. Namijenjena je psima i njihovim vodičima koji su već prošli Malu školu,a željeli bi utvrditi naučeno te naučiti nešto više.

Trajanje tečaja : 8 treninga po 90 min

Na trening je potrebno ponesti:

Savladali ste osnove

Želite znati više?
800 kn 8 treninga po 90 min
  • Napredna opslušnost
  • Različite situacije

Što su tečajci rekli o nama

Zašto
velika škola?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Naučiti učili ste osnove i želite ih isprobati u raličitim situacijama. Shvatili ste da vaš pas uživa u treningu i želite naučiti više kako bi se još više povezali sa svojim psom.

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate mjesto u grupi ili kupite veliku školu za pse već danas i vidimo se ponovo !

Rezerviraj mjesto u grupiKupi tečaj
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?