Velika škola za pse

ZNANJA KOJA MIJENJAJU ODNOSE

PODIJELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

škola uz

Pozitivnu motivaciju

Naučiti ćemo vas kako staviti psa u situacije gdje će biti uspješan u onome što od njega tražite. Kroz nagradu i igru za uspješno odrađen zadatak izgradite ćete mu samopouzdanje i povjerenje u vas. Naučene tehnike možete primijeniti u svim vašim svakodnevnim situacijama te nadograditi  osnove koje naučite na tečaju

Velika škola je 2. stupanj našeg programa poslušnosti. Namijenjena je svima onima koji su uspješno prošli 1. stupanj i sada bi željeli naučiti nešto više. Nastojimo vježbe iz prvog stupnja usavršiti uz više kriterije i ometanja te spajamo naučene vježbe u  povezane cjeline.

Cilj je da se kroz tečaj osjećate sigurniji sa svojim psom u šetnjama te da ako ga i nemate na povodniku možete kontrolirati u svakom trenutku. Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje.

Na tečaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe.  Nakon kupovine ili rezervacije tečaja potrebno je popuniti prijavnicu radi formiranja trening grupa. Ukoliko ste udomili psa iz skloništa, pošaljite nam skenirani ugovor o udomljavanju i na mail ćemo vam poslati kupon sa kojim ćete prilikom kupnje ostvariti popust od 25% na punu cijenu tečaja. U slučaju premalog broja prijavljenih (manje od troje) tečaj se neće održati, a vas ćemo kontaktirati te se dogovoriti o terminu održavanju tečaja.

Pregled tečaja

Trajanje tečaja : 8 treninga po 90 min

Velika škola za pse temelji se na istim načelima pozitivne motivacije kao i Mala škola za pse. Namijenjena je psima i njihovim vodičima koji su već prošli Malu školu,a željeli bi utvrditi naučeno te naučiti nešto više.

Na trening je potrebno ponesti:

Zašto
Velika škola?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Vještine koje steknete na tečaju pomoći će vam da vi i vaš pas lakše savladate sve situacije u kojima ćete se svakodnevno naći.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

NAdogradi
znanje

Savladali ste osnove

Želite znati više?
800 kn 8 treninga po 90 min
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA

ili

Za rezervaciju svog mjesta u trening grupi možete uplatiti 100 kn  klikom na REZERVIRAJ TEČAJ , a ostatak iznosa do pune cijene tečaja je potrebno uplatiti do početka prvog sata. Možete odmah uplatiti i PUNI IZNOS TEČAJA. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci služe za formiranje trening grupa i koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Lokacije treninga

  • Jarun
  • Maksimir
  • Sisak
Lokacija treninga

Jarunska ulica ( između Pizzerie Oliva i Restorana Stara Sava, iza studentskog doma Stjepan Radić)

Raspored treninga

Srijeda i Petak od 18:00h

Lokacija treninga​

Maksimirski perivoj

Raspored treninga

Ponedjeljak i Četvrtak od 18:00h

Lokacija treninga

Park dr Franje Tuđmana
(između tržnice, bazena i staračkog doma)

Raspored treninga

Utorak i Četvrtak od 18:00h

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?