Mala škola za pse

Osnovni tečaj poslušnosti

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

 
Mala škola za pse je naš prvi stupanj odgoja i socijalizacije, namijenjena je mladim psima ali dobrodošli su i odrasli psi koji nisu imali priliku školovati se i postati uzoran pas na ponos vas kao vlasnika i cijelog kvarta. 

Kroz osam treninga uživo nastojati ćemo vam prenijeti znanje i vještine pomoću kojih ćete naučiti razumjeti svog psa, ostvariti dobar odnos s njim, naučiti ga kako se lijepo ponašati i pomoći mu da se što bolje uklopiti u vaš životni stil.
Život sa psom je obaveza i velika odgovornost, ali i jako veliki užitak. Ukoliko ne uložimo dovoljno truda oko odgoja svog psa na početku, cijeli njegov život morati ćemo se nositi s eventualnim problemima u ponašanju koji mogu nastati zbog neznanja vlasnika.

Ukoliko pas odrasta bez pravilnog usmjerenja od strane vlasnika, njegova genetika i okolina će pobuditi prirodne nagone kod psa, a neki od njih se nama ljudima ne sviđaju i smatramo ih nepoželjnima.

Izuzetno nas veseli kada možemo prenijeti naše znanje i iskustvo polaznicima naših tečajeva te im pomoći u odgoju svog psa i uz to se dobro zabaviti u druženju s vama i vašim psima.
Kada god vam je teško, samo se sjetite da je to pas, uzeli ste ga kako biste zajedno išli u šetnje, na izlete, kako bi vam kod kuće pravio društvo i zato neka vam ne bude teško potruditi se oko njegovog odgoja i pomoći mu da se što bolje uklopi u vaš život. Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni. 

Prije nego počnemo s treningom uživo, želimo vam približiti područje u koje se upuštamo. Iz tog razloga pripremili smo za vas uvodni online sat u kojem ulazimo u pseći svijet, njihov način komunikacije i razumijevanja okoline u kojoj se nalaze i bića koja susreću.

Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa.
Nakon završenog uvodnog sata vidimo se u školici gdje ćemo uz vježbe koje ćete prolaziti kroz sate, ujedno i pričati o svim tamo navedenim temama kao i otvarati nova poglavlja na svakom idućem satu.

Svim polaznicima grupnog treninga uživo darujemo online tečaj. Na taj način možete se prisjetiti naučenog te proći kroz gradivo sa sata svojim tempom kako bi brže naučili teoriju koja stoji iz treniranja pasa i brže napredovali u treningu.

Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lako. To je dugotrajan proces, koji uz vrijeme provedeno na treningu i ustrajnost zahtjeva i znanje trenera (to ste vašem psu upravo vi) kako bi psu na njemu razumljiv način objasnili što želimo od njega. Cilj svakog školovanja je steći što više znanja, a kako svi ljude ne uče na isti način i istom brzinom, uz klasične sate Male škole za pse poklanjamo vam pristup online tečaju kako bi postali što bolji trener svome psu.

Materijali koje smo pripremili za vas produkt su dugogodišnjeg učenja i iskustva u radu s psima. Potrudili smo se popisati sve teme potrebne za kvalitetan odgoj i trening jednog psa.
Online tečaj koncipiran je tako da su uz tekstove i vježbe neka poglavlja dodatno pojašnjena raznim grafikama i video materijalima.

Ovaj način prolaska kroz tečaj nije obavezan za prisustvovanje treninzima uživo ali ga preporučujemo!

Shvatili ste da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, dođite na tečaj gdje ćete naučiti kako pomoći svom psu prije nego ponašanje eskalira u nešto puno teže.  Na tečaju se uče osnovne naredbe sjedi, lezi, čekaj, stani, dođi kao i lijepo hodanje na povodniku koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom, paralelno učimo kako se igrati sa svojim psom te ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.

Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo ih stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini pas usvaja naučeno. 
Jednom kada naučite osnove pozitivnog treniranja pasa, moći ćete ih primjenjivati na bilo kojoj vježbi ili triku kojeg želite naučiti vašeg psa, a vaš će pas uživati u radu s vama.
Trenirajući, još više produbljujete međusobni odnos, poboljšavate međusobnu komunikaciju, podižete samopouzdanje svom psu i pomažete mu da se lakše snalazi u našem svijetu punom njemu nepoznatih stvari.

Ako se pas pokazuje jake znakove stresa u blizini drugih pasa, razmislite o individualnom pristupu, pas u stresu ne može učiti nove stvari. U takvim slučajevima grupni treninzi neće donesti željeni rezultat već samo povećati postojeći problem. 
 

KAKO SE PRIJAVITI NA TEČAJ?

 • Prvi korak je popunjavanje prijavnice niže na stranici kroz koju ćete nam poslati vaše kontakt podatke, odabrati termin i lokaciju treninga te upisati nešto o vama i vašem psu.
 • Podaci iz prijavnice potrebni su nam zbog slaganja trening grupa, kako bi psi približne starosti bili u istoj  grupi. 
 • Nakon popunjene prijavnice, potrebno je uplatiti rezervaciju tečaja u iznosu od  15€ ili odmah uplatiti puni iznos tečaja putem naše Internet trgovine.
 • Prilikom kupovine ili rezervacije tečaja, sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
 • Upute o plaćanju pojaviti će vam se na ekranu, a poslati ćemo vam ih i na e-mail (provjerite neželjenu poštu ukoliko ne možete pronaći naš e-mail u ulaznoj pošti).
 • Plaćanje možete izvršiti bankovnom transakcijom ili općom uplatnicom. Ne primamo kartice.
 • Ostatak iznosa nakon uplaćene rezervacije do pune cijene tečaja potrebno je uplatiti do početka prvog sata ili  najkasnije na prvom satu.
 • Za pse udomljene iz skloništa uz predočenje ugovora o udomljavanju odobravamo popust od 25% na punu cijenu tečaja.
 • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
120 (904,14 kn)
 • 8 treninga po 60 min
 • GRATIS ONLINE TEČAJ
 • 10% NA VEĆINU OPREME I HRANE
 • Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

  Iznos u kunama dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
  1 EUR = 7,53450 HRK

Prijavi se danas
i rezerviraj svoje mjesto u grupi

 • Broj mjesta u trening grupi je ograničen na maksimalno 6 polaznika.
 • Tečajevi nemaju fiksne datume početka već krećemo s njima kada se popuni grupa
 • Na svakoj lokaciji moguće je održavanje više grupa u istom terminu.
 • Ukoliko se prijavite na tečaj, a grupa na preferiranoj lokaciji i terminu je popunjena, obavijestiti ćemo vas o eventualno slobodnom mjestu na drugoj lokaciji ili u dogovoru s vama prebaciti na prvi slobodan termin.
 • U slučaju odustajanja ranije prijavljenih, grupe će se puniti po redoslijedu pristiglih prijava.
 • Na tečaj ste prijavljeni nakon popunjene prijavnice i uplate rezervacije tečaja.
 • Tečaj se održava u večernjem terminu od 18:00 h ili po potrebi od 19:15 ukoliko imamo više grupa na istoj lokaciji.

Lokacije treninga

Treninzi se održavaju na tri lokacije:

 • Zagreb Jarun
 • Zagreb Maksimir

PrijavnicA

 

Svim polaznicima poklanjamo pristup online tečaju

Sadržaj Tečaja

Proširi sve
Lekcija Sadržaj
0% Dovršeno 0/1 Koraka

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Upiši se odmah !

Rezervirate mjesto u grupi ili kupite malu školu za pse već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi.

Rezerviraj mjestoKupi tečaj

8h

Uživo

47

Besplatnih online poglavlja

4

Tjedna

816+

Upisanih pasa

Uz tečaj uživo dobivate besplatan pristup online tečaju

1. Sat 7. poglavlje

Rad s klikerom uključuje i nekoliko fizičkih vještina:

 • Držanje ruku i tijela nepomičnim dok promatrate psa,
 • Označavanje ponašanja “klikom” 
 • Isporuku poslastice psu

Vježbe koje ćete izvoditi na početku, ne uključuju prisutnost psa. To vam omogućujuje  da se prvo upoznate s mehanikom kliker treninga, a zatim sa samopouzdanjem pristupite treningu sa svojim psom.

Ulomak s online tečaja

Pokreni video

Pogledaj video vježbu

Svim polaznicima tečaja uživo odobravamo i
trajni popust od 15%
na svu hranu i Ruffwear opremu u našoj Internet trgovini

Upiši se odmah !

Rezervirate mjesto u grupi ili kupite malu školu za pse već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi.

Rezerviraj mjestoKupi tečaj
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?