Mala škola za pse

ZNANJA KOJA MIJENJAJU ODNOSE
mala_skola_za_pse_klasik-min

PODIJELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

škola uz

Pozitivnu motivaciju

Naučiti ćemo vas kako staviti psa u situacije gdje će biti uspješan u onome što od njega tražite. Kroz nagradu i igru za uspješno odrađen zadatak izgradite ćete mu samopouzdanje i povjerenje u vas. Naučene tehnike možete primijeniti u svim vašim svakodnevnim situacijama te nadograditi  osnove koje naučite na tečaju

Mala škola je 1. stupanj našeg programa socijalizacije i osnova poslušnosti. Tečaj se sastoji od ukupno 8 treninga u trajanju od 1 sata.  Radi se u malim grupama od 3 do maksimalno 6 polaznika. Tijekom tih 8 treninga nastojimo vas naučiti kako uspostaviti pravilan odnos sa svojim psom, kako zadobiti njegov fokus te kroz igru i pozitivnu motivaciju naučiti ga osnovama poslušnosti. 

Najbolje doba za početi s treninzima je što prije nakon što pas stigne u vaš dom jer ćete tada od samog početka uspostaviti pravilan odnos te mu pomoći da se razvije u veselog i dobrog psa s kojim možete uživati u zajedničkim šetnjama, igri i opuštanju kod kuće. 

Na tečaju su dobrodošli i stariji psi. Pogotovo ako ste udomili odraslog psa kojemu treba pomoć u prilagodbi na novu okolinu i vama da biste se bolje s njim povezali.

Ukoliko ste shvatili da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, dođite na tečaj kako biste naučili kako pomoći psu u promjeni neželjenog ponašanja prije nego eskalira u nešto puno teže. 

Na tečaju se uče osnovne naredbe koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom, sjedi, lezi, čekaj, lijepo hodanje, stani i dođi, paralelno učimo kako se igrati sa svojim psom te ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.
Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo pse stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini pas usvaja naučeno. 

Na tečaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe.  Nakon kupovine ili rezervacije tečaja potrebno je popuniti prijavnicu radi formiranja trening grupa. Ukoliko ste udomili psa iz skloništa, pošaljite nam skenirani ugovor o udomljavanju i na mail ćemo vam poslati kupon sa kojim ćete prilikom kupnje ostvariti popust od 25% na punu cijenu tečaja. U slučaju premalog broja prijavljenih (manje od troje) tečaj se neće održati, a vas ćemo kontaktirati te se dogovoriti o terminu održavanju tečaja.

Pregled tečaja

Trajanje tečaja : 8 treninga po 60 min

Kroz interaktivan program u trajanju od 8 sati pokazati ćemo vam kako dobiti i zadržati pažnju svog psa te mu pomoći da se što bolje uklopi u vaš život te kako ga kroz pozitivnu motivaciju naučiti lijepom ponašanju. Mala škola je namijenjena psima svih pasmina i uzrasta.

Na trening je potrebno ponesti:

Zašto
mala škola?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Vještine koje steknete na tečaju pomoći će vam da vi i vaš pas lakše savladate sve situacije u kojima ćete se svakodnevno naći.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Ulaganje u
budućnost

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
800 kn 8 treninga po 60 min
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA

ili

Za rezervaciju svog mjesta u trening grupi možete uplatiti 100 kn  klikom na REZERVIRAJ TEČAJ , a ostatak iznosa do pune cijene tečaja je potrebno uplatiti do početka prvog sata. Možete odmah uplatiti i PUNI IZNOS TEČAJA. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci služe za formiranje trening grupa i koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Lokacije treninga

  • Jarun
  • Maksimir
  • Sisak
Lokacija treninga

Jarunska ulica ( između Pizzerie Oliva i Restorana Stara Sava, iza studentskog doma Stjepan Radić)

Raspored treninga

Srijeda i Petak od 18:00h

Lokacija treninga​

Maksimirski perivoj

Raspored treninga

Ponedjeljak i Četvrtak od 18:00h

Lokacija treninga

Park dr Franje Tuđmana
(između tržnice, bazena i staračkog doma)

Raspored treninga

Utorak i Četvrtak od 18:00h

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?