Mala škola za pse

osnovni tečaj poslušnosti za pse
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

8h

Uživo

9

Online lekcija

4

Tjedna

300+

Polaznika upisanih u online tečaj

1

Provjera znanja

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate mjesto u grupi ili kupite malu školu za pse već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi.

Rezerviraj mjesto u grupiKupi tečaj

Mala škola je 1. stupanj našeg programa socijalizacije i osnova poslušnosti. Tečaj se sastoji od ukupno 8 treninga u trajanju od 1 sata.  Radi se u malim grupama od 3 do maksimalno 6 polaznika. Tijekom tih 8 treninga nastojimo vas naučiti kako uspostaviti pravilan odnos sa svojim psom, kako zadobiti njegov fokus te kroz igru i pozitivnu motivaciju naučiti ga osnovama poslušnosti. 

Najbolje doba za početi s treninzima je što prije nakon što pas stigne u vaš dom jer ćete tada od samog početka uspostaviti pravilan odnos te mu pomoći da se razvije u veselog i dobrog psa s kojim možete uživati u zajedničkim šetnjama, igri i opuštanju kod kuće. 

Na tečaju su dobrodošli i stariji psi. Pogotovo ako ste udomili odraslog psa kojemu treba pomoć u prilagodbi na novu okolinu i vama da biste se bolje s njim povezali.

Ukoliko ste shvatili da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, dođite na tečaj kako biste naučili kako pomoći psu u promjeni neželjenog ponašanja prije nego eskalira u nešto puno teže. 

Na tečaju se uče osnovne naredbe koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom, sjedi, lezi, čekaj, lijepo hodanje, stani i dođi, paralelno učimo kako se igrati sa svojim psom te ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.
Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo pse stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini pas usvaja naučeno. 

Na tečaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe. Za rezervaciju svog mjesta u trening grupi potrebno je uplatiti 100 kn za REZERVACIJU TEČAJA, a ostatak iznosa do pune cijene tečaja je potrebno uplatiti do početka prvog sata. potrebno je popuniti PRIJAVNICU radi formiranja trening grupa. Možete odmah uplatiti i PUNI IZNOS TEČAJA. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci služe za formiranje trening grupa i koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Ukoliko ste udomili psa iz skloništa, pošaljite nam skenirani ugovor o udomljavanju i na mail ćemo vam poslati kupon sa kojim ćete prilikom kupnje ostvariti popust od 25% na punu cijenu tečaja. U slučaju premalog broja prijavljenih (manje od troje) tečaj se neće održati, a vas ćemo kontaktirati te se dogovoriti o terminu održavanju tečaja.

Pregled tečaja

Što ćete naučiti u školi za pse?

 • Fokus

  I zašto je bitan u treningu pasa

 • Trening uz pozitivnu motivaciju

  Naučiti ćete stavljati psa u što više uspješnih i pozitivnih situacija kako biste ga često mogli potvrditi željeno ponašanje

 • Govor tijela i signali

  Zašto su oni ključni preduvjet uspješnog treninga pasa i harmoničnog suživota s vašim psom i kako ga dobro upoznati i razumjeti. Naučiti ćete dobro čitati govor njegovog tijela i pravilno tumačiti njegovo ponašanje.

 • Socijalizacija

  Koje su prolazne razne životne faze razvoja i odrastanja.

 • Samopouzdanje

  Kako pomoći psu da stekne samopouzdanje i time lakše prebrodi faze odrastanja

 • Osnovna poslušnost

  Kroz igru naučiti ga kako na najlakši način savladati osnovne vježbe poslušnosti kao što su: sjedi, lezi, mjesto, dođi, hodanje uz nogu, stani ...

 • I ono najbitnije

  - Naučiti ćete kako kako pravilno nagraditi psa u pravom trenutku i zašto je to bitno u procesu učenja. - Kako prepoznati stresne situacije za vašeg psa i kako mu pomoći da se lakše nosi s njima. - Dobiti ćete ideje kako učiniti vaše šetnje aktivnima i zašto su one bitne za uspostavljanje boljeg odnosa.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Kroz interaktivan program u trajanju od 8 sati pokazati ćemo vam kako dobiti i zadržati pažnju svog psa te mu pomoći da se što bolje uklopi u vaš život te kako ga kroz pozitivnu motivaciju naučiti lijepom ponašanju. Mala škola je namijenjena psima svih pasmina i uzrasta.

Trajanje tečaja : 8 treninga po 60 min

Na trening je potrebno ponesti:

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
800 kn 8 treninga po 60 min
 • GRATIS ONLINE TEČAJ
 • 15% NA SVU OPREMU I HRANU

Uz kupljeni tečaj dobivate pristup online tečaju

1. Sat 7 poglavlje

Rad s klikerom uključuje i nekoliko fizičkih vještina:

 • Držanje ruku i tijela nepomičnim dok promatrate psa,
 • Označavanje ponašanja “klikom” 
 • Isporuku poslastice psu

Vježbe koje ćete izvoditi na početku, ne uključuju prisutnost psa. To vam omogućujuje  da se prvo upoznate s mehanikom kliker treninga, a zatim sa samopouzdanjem pristupite treningu sa svojim psom.

Ulomak s online tečaja

Pokreni video

Pogledaj video vježbu

Nakon što zaprimimo uplatu rezervacije ili tečaja odobriti ćemo vam
trajni popust od 15%
na sve artikle iz naše Internet trgovine

Što su tečajci rekli o nama

Zašto
mala škola?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Vještine koje steknete na tečaju pomoći će vam da vi i vaš pas lakše savladate sve situacije u kojima ćete se svakodnevno naći.

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate mjesto u grupi ili kupite malu školu za pse već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi.

Rezerviraj mjesto u grupiKupi tečaj
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?