Individualni trening

Prilagođen vašim potrebama

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

Individualni trening namijenjen je vlasnicima pasa koji imaju već razvijen problem u ponašanju, željeli bi ga ispraviti, a zbog problema rad u grupi nije adekvatan. Individualni trening pasa namijenjen je i vlasnicima koji zbog privatnih obveza ne mogu prisustvovati grupnom treningu. Ako planirate nabaviti štene ili je jedno tek stiglo u vaš dom, a potrebni su vam savjeti za što bolji start, individualni pristup također je pravi izbor za vas.

Problemi kod pasa mogu biti  razni, a neki od najčešćih su:

 • Strah od drugih pasa ili ljudi
 • Reaktivnost prema psima ili ljudima
 • Problem odvajanja od vlasnika (anksioznost)
 • Čuvanje resursa

Ponekad je vlasniku potrebna pomoć u razumijevanju i svladavanju određenih situacija s kojima se sam ne uspijeva nositi. Pomoći ćemo vam da bolje razumijete potrebe vašeg psa i naučite kako se ponašati u različitim situacijama. Ovisno o problemu koji želite riješiti, prilagođavamo program treninga za vas.
Kod razvijenih problema u ponašanju bitno je surađivati s trenerom do najsitnijih detalja, dobiti ćete detaljne upute što raditi sa psom kod kuće i u šetnjama između treninga. Trener je dostupan i telefonski od 9-17h u slučaju potrebe za savjetom ili konzultacijom.

Uz kupovinu individualnog treninga darujemo vam online tečaj. Na taj način možete se prisjetiti naučenog te proći kroz gradivo sa sata svojim tempom kako bi brže naučili teoriju koja stoji iz treniranja pasa.

Individualni trening nije namijenjen samo psima s problemom u ponašanju, namijenjen je i onim vlasnicima koji zbog svojeg privatnog rasporeda nisu u mogućnosti prisustvovati grupnim treninzima pa je moguće dogovarati termine koji vam odgovaraju. 
Neke od situacija u kojima je individualni pristup bolji od grupnog tečaja:

 • Planirate nabaviti štene ili je jedno tek stiglo u vaš dom, a vi ne znate što vam je činiti jer vas grize, uništava po kući ili ne znate kako ga naučiti da obavlja nuždu vani. Kroz par sati naučiti ćete dovoljno, a vaš novi prijatelj će imati bolji start u životu. Najbolje doba za početi s treninzima je odmah nakon što pas stigne u vaš dom jer ćete tada od samog početka uspostaviti pravilan odnos, na njemu razumljiv način naučiti ga lijepom ponašanju te mu pomoći da se razvije u veselog i dobrog psa s kojim možete uživati u zajedničkim šetnjama, igri i opuštanju kod kuće. 
 • Udomili ste odraslog psa i ne znate kako se povezati s njim i pomoći mu da se prilagodi na novu okolinu? Individualni treninzi su pravi izbor za vas.
 • Shvatili ste da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, kroz individualne sate naučiti ćete kako pristupiti problemu prije nego eskalira u nešto puno teže.

Na individualnim treninzima uz rješavanje problema u ponašanju uče se i osnovne vježbe koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom. Uz vježbe kao što su sjedi, lezi, čekaj, lijepo hodanje na povodniku, stani i dođi, paralelno vas učimo kako se igrati sa svojim psom te kako ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.
Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo pse stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini vlasnik i pas usvajaju naučeno. 

 

Uz individualni trening poklanjamo vam pristup online tečaju 

Sadržaj Tečaja

Proširi sve
Lekcija Sadržaj
0% Dovršeno 0/1 Koraka

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

KAKO SE PRIJAVITI NA INDIVIDUALNI TRENING?

 • Prvi korak je popunjavanje prijavnice niže na stranici kroz koju ćete nam poslati vaše kontakt podatke, odabrati mjesec u kojem želite krenuti s individualnim treningom te upisati nešto o vama i vašem psu.
 • Podaci iz prijavnice potrebni kako bi saznali više o ponašanju vašeg psa te se kvalitetno pripremili za vas
 • Nakon popunjene prijavnice, potrebno je rezervirati prvi sat u iznosu od 30€ ili odmah uplatiti puni iznos tečaja putem naše Internet trgovine.
 • Prilikom kupovine ili rezervacije tečaja, sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
 • Upute o plaćanju pojaviti će vam se na ekranu, a poslati ćemo vam ih i na e-mail (provjerite neželjenu poštu ukoliko ne možete pronaći naš e-mail u ulaznoj pošti).
 • Plaćanje možete izvršiti bankovnom transakcijom ili općom uplatnicom. Ne primamo kartice.
 • Nakon zaprimljene prijavnice i uplate rezervacije sata ili cijelog tečaja, kontaktirati ćemo vas i dogovoriti prvi termin. Ostali termini biti će dogovoreni na prvom satu.
 • Za pse udomljene iz skloništa uz predočenje ugovora o udomljavanju odobravamo popust od 25% na punu cijenu tečaja.
 • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]
Rezervacija
Cijeli tečaj

NE MOŽETE RIJEŠITI

probleme kod vašeg psa?
30,00 (226,05 kn)
 • 1:1 trening 60 min
 • 2 ONLINE SATA GRATIS
 • Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

  Iznos u kunama dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
  1 EUR = 7,53450 HRK

Popularno

ŽELITE PROMIJENITI

ponašanje vašeg psa?
300 (2.260,35kn)
 • 10 x 1:1 trening 60 min
 • GRATIS ONLINE TEČAJ
 • 15% NA SVU OPREMU I HRANU
 • Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

  Iznos u kunama dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
  1 EUR = 7,53450 HRK

Prijavi se danas
i počni mijenjati neželjeno ponašanje

Neželjeno ponašanje kod pasa se gotovo nikad neće popraviti samo od sebe nego će s vremenom postati još gore i češće. Ukoliko ste naoružani znanjem i strpljenjem, moguće je promijeniti gotovo svako ponašanje.

Lokacije treninga

 • U Zagrebu se individualni sati održavaju na Jarunu i Maksimiru.
  Termini individualnih sati nisu mogući u vremenu od 18:00-20:00 jer su rezervirani za grupne treninge. 
 • U Sisku se individualni sati održavaju isključivo prije ili nakon grupnog treninga.
 • Individualne sate moguće je održavati u vašem kvartu, stanu ili dvorištu ukoliko se nalazite unutar radijusa od 10km.
 • Udaljenost do vaše lokacije možete izračunati na stranici lokacije treninga.

Prijavnica

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Upiši se odmah !

Imate problematičnog psa i ne znate kako se nositi s tim ili vam termini grupnih treninga ne odgovaraju. Rezervirajte individualni sat prije nego se neželjeno ponašanje pogorša.

Rezerviraj satKupi tečaj

10h

Uživo

47

Online poglavlja

1:1

Pristup

1

Sretan pas

Uz tečaj uživo dobivate besplatan pristup online tečaju

1. Sat 7. poglavlje

Rad s klikerom uključuje i nekoliko fizičkih vještina:

 • Držanje ruku i tijela nepomičnim dok promatrate psa,
 • Označavanje ponašanja “klikom” 
 • Isporuku poslastice psu

Vježbe koje ćete izvoditi na početku, ne uključuju prisutnost psa. To vam omogućujuje  da se prvo upoznate s mehanikom kliker treninga, a zatim sa samopouzdanjem pristupite treningu sa svojim psom.

Ulomak s online tečaja

Pokreni video

Pogledaj video vježbu

Svim polaznicima tečaja uživo odobravamo i
trajni popust od 15%
na svu hranu i Ruffwear opremu u našoj Internet trgovini

Upiši se odmah !

Imate problematičnog psa i ne znate kako se nositi s tim ili vam termini grupnih treninga ne odgovaraju. Rezervirajte individualni sat prije nego se neželjeno ponašanje pogorša.

Rezerviraj satKupi tečaj
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?