Individualni trening

ZNANJA KOJA MIJENJAJU ODNOSE
individualni-trening-pasa-klasik

PODIJELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

škola uz

Pozitivnu motivaciju

Naučiti ćemo vas kako staviti psa u situacije gdje će biti uspješan u onome što od njega tražite. Kroz nagradu i igru za uspješno odrađen zadatak izgradite ćete mu samopouzdanje i povjerenje u vas. Naučene tehnike možete primijeniti u svim vašim svakodnevnim situacijama te nadograditi  osnove koje naučite na tečaju

Namijenjen je vlasnicima pasa koji imaju već razvijen problem u ponašanju koji bi željeli ispraviti, a rad u grupi za to nije adekvatan. Ponekad je psu i vlasniku potrebna pomoću u razumijevanju i svladavanju određenih situacija s kojima se sami ne uspijevaju nositi. Pomoći ćemo vam da bolje razumijete potrebe vašeg psa i naučite kako se ponašati u različitim situacijama. Ovisno o problemu koji trebamo riješiti, prilagođavamo program i metode treninga.
Bitno je da surađujemo i do najsitnijih detalja, vlasnik dobiva detaljne upute što treba raditi sa psom kod kuće i u šetnjama između treninga, Trener je telefonski  dostupan od 9-17h u slučaju potrebe za savjetom ili konzultacijom. 

No, individualni trening je namijenjen i onim vlasnicima koji zbog svojeg privatnog rasporeda nisu u mogućnosti prisustvovati grupnim treninzima pa se onda dogovaramo za termine koji vama odgovaraju.

Pregled tečaja

Trajanje tečaja : 10 treninga po 45 min

Kroz interaktivan program u trajanju od 10 sati pokazati ćemo vam kako dobiti i zadržati pažnju svog psa te mu pomoći da se što bolje uklopi u vaš život te kako ga kroz pozitivnu motivaciju naučiti lijepom ponašanju. Individualni trening je namijenjena psima svih pasmina i uzrasta.

Na trening je potrebno ponesti:

Zašto
Individualni trening?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Vještine koje steknete na tečaju pomoći će vam da vi i vaš pas lakše savladate sve situacije u kojima ćete se svakodnevno naći.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Ulaganje u
budućnost

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
2000 kn 10 treninga po 45 min
  • GRATIS ONLINE TEČAJ
  • 15% NA SVE IZ SHOPA

ili

Cijena individualnog sata je 200 kn  i možete ga kupiti klikom na klikom na KUPI JEDAN PROBNI SAT, Možete odmah kupiti i cijeli trening i uplatiti PUNI IZNOS TEČAJA. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci  koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Lokacije treninga

  • Jarun
  • Maksimir
  • Sisak
Lokacija treninga

Jarunska ulica ( između Pizzerie Oliva i Restorana Stara Sava, iza studentskog doma Stjepan Radić)

Raspored treninga

Srijeda i Petak od 18:00h

Lokacija treninga​

Maksimirski perivoj

Raspored treninga

Ponedjeljak i Četvrtak od 18:00h

Lokacija treninga

Park dr Franje Tuđmana
(između tržnice, bazena i staračkog doma)

Raspored treninga

Utorak i Četvrtak od 18:00h

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?