Individualni trening

individualni trening pasa
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

10h

Uživo

7

Online lekcija

Termini

Po dogovoru

1:1

Pristup

1

Provjera znanja

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate prvi sat ili kupite cijeli paket od 10 sati već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi

Rezerviraj prvi satKupi cijeli paket

Namijenjen je vlasnicima pasa koji imaju već razvijen problem u ponašanju koji bi željeli ispraviti, a rad u grupi za to nije adekvatan. Ponekad je psu i vlasniku potrebna pomoću u razumijevanju i svladavanju određenih situacija s kojima se sami ne uspijevaju nositi. Pomoći ćemo vam da bolje razumijete potrebe vašeg psa i naučite kako se ponašati u različitim situacijama. Ovisno o problemu koji trebamo riješiti, prilagođavamo program i metode treninga.
Bitno je da surađujemo i do najsitnijih detalja, vlasnik dobiva detaljne upute što treba raditi sa psom kod kuće i u šetnjama između treninga, Trener je telefonski  dostupan od 9-17h u slučaju potrebe za savjetom ili konzultacijom. 

No, individualni trening je namijenjen i onim vlasnicima koji zbog svojeg privatnog rasporeda nisu u mogućnosti prisustvovati grupnim treninzima pa se onda dogovaramo za termine koji vama odgovaraju.

Najbolje doba za početi s treninzima je što prije nakon što pas stigne u vaš dom jer ćete tada od samog početka uspostaviti pravilan odnos te mu pomoći da se razvije u veselog i dobrog psa s kojim možete uživati u zajedničkim šetnjama, igri i opuštanju kod kuće. 

Na tečaju su dobrodošli i stariji psi. Pogotovo ako ste udomili odraslog psa kojemu treba pomoć u prilagodbi na novu okolinu i vama da biste se bolje s njim povezali.

Ukoliko ste shvatili da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, dođite na tečaj kako biste naučili kako pomoći psu u promjeni neželjenog ponašanja prije nego eskalira u nešto puno teže. 

Na tečaju se uče osnovne naredbe koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom, sjedi, lezi, čekaj, lijepo hodanje, stani i dođi, paralelno učimo kako se igrati sa svojim psom te ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.
Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo pse stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini pas usvaja naučeno. 

Na tečaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe.  Nakon kupovine paketa od 10 sati ili rezervacije prvog sata potrebno je popuniti prijavnicu gdje ćete napisati nešto o vama i vašem psu kako i se što bolje pripremili za vas. Ukoliko ste udomili psa iz skloništa, pošaljite nam skenirani ugovor o udomljavanju i na mail ćemo vam poslati kupon sa kojim ćete prilikom kupnje ostvariti popust od 25% na punu cijenu tečaja. 

Što ćete naučiti na individualno treningu ?

 • Fokus

  I zašto je bitan u treningu pasa

 • Trening uz pozitivnu motivaciju

  Naučiti ćete stavljati psa u što više uspješnih i pozitivnih situacija kako biste ga često mogli potvrditi željeno ponašanje

 • Govor tijela i signali

  Zašto su oni ključni preduvjet uspješnog treninga pasa i harmoničnog suživota s vašim psom i kako ga dobro upoznati i razumjeti. Naučiti ćete dobro čitati govor njegovog tijela i pravilno tumačiti njegovo ponašanje.

 • Socijalizacija

  Koje su prolazne razne životne faze razvoja i odrastanja.

 • Samopouzdanje

  Kako pomoći psu da stekne samopouzdanje i time lakše prebrodi faze odrastanja

 • Osnovna poslušnost

  Kroz igru naučiti ga kako na najlakši način savladati osnovne vježbe poslušnosti kao što su: sjedi, lezi, mjesto, dođi, hodanje uz nogu, stani ...

 • I ono najbitnije

  - Naučiti ćete kako kako pravilno nagraditi psa u pravom trenutku i zašto je to bitno u procesu učenja. - Kako prepoznati stresne situacije za vašeg psa i kako mu pomoći da se lakše nosi s njima. - Dobiti ćete ideje kako učiniti vaše šetnje aktivnima i zašto su one bitne za uspostavljanje boljeg odnosa.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Pregled tečaja

Kroz interaktivan program u trajanju od 10 sati pokazati ćemo vam kako dobiti i zadržati pažnju svog psa te mu pomoći da se što bolje uklopi u vaš život te kako ga kroz pozitivnu motivaciju naučiti lijepom ponašanju. Individualni trening je namijenjena psima svih pasmina i uzrasta.

Trajanje tečaja : 10 treninga po 60 min

Na trening je potrebno ponesti:

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
2000 kn 10 treninga po 60 min
 • GRATIS ONLINE TEČAJ
 • 15% NA SVU OPREMU I HRANU

Što su tečajci rekli o nama

Zašto
Individualni trening?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Namijenjen je vlasnicima pasa koji imaju već razvijen problem u ponašanju koji bi željeli ispraviti, a rad u grupi za to nije adekvatan. Trener je telefonski dostupan od 9-17h u slučaju potrebe za savjetom ili konzultacijom. 

Naučiti ćemo vas kako staviti psa u situacije gdje će biti uspješan u onome što od njega tražite. Kroz nagradu i igru za uspješno odrađen zadatak izgradite ćete mu samopouzdanje i povjerenje u vas. Naučene tehnike možete primijeniti u svim vašim svakodnevnim situacijama te nadograditi  osnove koje naučite na tečaju

Upiši se odmah !

Nakon popunjene PRIJAVNICE molimo vas da rezervirate prvi sat ili kupite cijeli paket od 10 sati već danas i zabavni način učenja te proces mijenjanja odnosa može početi

Rezerviraj prvi satKupi cijeli paket
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?