Sve o štencima

Donosimo tečaj u vaš dom

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

Pristup

sa svih lokacija

Pristup

sa svih uređaja

Sami

birate vrijeme učenja

1

Diploma

Dobrodošli u naš online tečaj “Sve o štencima”, dizajniran kako bi vam pružio fleksibilan plan za izgradnju kvalitetne veze s vašim štenetom Kroz tečaj ćete naučiti pravilno odgojiti štene kako bi izrastlo u dobrog, samopouzdanog i poslušnog psa na ponos cijele obitelji.

Kroz ovaj tečaj kroz teoriju i praktične vještine naučiti ćete kako ih pravilno primjenjivati u najbitnijem periodu jednog psa te kako ih primjenjivati u svakodnevnom životu.

Naučiti ćete ono što znanost trenutno vjeruje da bi trebao biti opći pristup pri odgoju  šteneta. Također ćete učiti o tome što znanost govori o učenju i kako to sve primjenjivati u svakodnevnom životu šteneta. Ovaj tečaj će vam ponuditi uvid u jačanje veze s vašim štenetom, kako najbolje komunicirati s njim i kako ga naučiti što želimo da čine u mnogim situacijama bez prigovaranja, prisile ili kazne na njemu razumljiv i zabavan način. U zadnjih 25 godina puno više smo naučili  o važnosti ranih društvenih interakcija, pravilnom izlaganju okolini i obogaćivanju života štenaca.
Často na našim tečajevima čujemo da su vlasnici dobili razne savjete od raznih “poznavalaca” pasa, a veliki dio tih savjeta se odnosi da psu psu treba pokazati tko je glavni jer će u suprotnom htjeti postati “Alfa” i preuzeti vodstvo čopora. Te teze je znanost davno pobila i nije potrebno biti “Gazda” svom psu kako bi nas on slušao, već se trebamo voditi starom uzrečicom da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a na prijatelje ne galamimo i kažnjavamo ih ako nešto ne razumiju ili pogriješe zar ne?
Kroz ovaj tečaj naučiti ćete kako biti više orjentirani na Da i kako upravljati situacijom da ne moramo stalno vikati Ne, a sve u cilju pravlnog odgoja šteneta.
Svi kada razmišljaju o nabavci šteneta stvaraju određenu sliku kako žele da se njihov odrasli pas ponaša. U tim razmišljanjima se vidimo u ugodnim, bezbrižnim šetnjama prirodom i gradom s poslušnim psom. Ako od početka ne uložimo dovoljno truda i ne krenemo s pravilim odgojem na vrijeme, život s uplašenim, nesigurnim psom se zna pretvoriti u ne baš ono što smo zamišljali.

Ako imate štene staro između 8 i 16 tjedana starosti ili razmišljate o nabavci šteneta ovaj tečaj je za vas. 
Vlasnike štenaca s kojima radimo uživo potičemo da prođu kroz ovaj tečaj kako bi se podsjetili o čemu razgovaramo u živo te kako bi se uvijek podsjetili kako se pravilno izvode vježbe koje smo pokazali na satu.
Kroz naš Online tečaj “Sve o štencima” također možete popuniti rupe u svom znanju, a tako će i vaše štene popuniti rupe u njegovom.

 

 

Sadržaj Tečaja

Proširi sve
Sadržaj tečaja

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

KAKO UPISATI ONLINE TEČAJ ZA ŠTENCE

 • Prilikom kupovine online tečaja, sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
 • Upute o plaćanju pojaviti će vam se na ekranu, a poslati ćemo vam ih i na e-mail (provjerite neželjenu poštu ukoliko ne možete pronaći naš e-mail u ulaznoj pošti).
 • Plaćanje možete izvršiti bankovnom transakcijom ili općom uplatnicom. Ne primamo kartice.
 • Nakon što  obradimo vašu uplatu, poslati ćemo vam obavijest mailom u možete krenuti s tečajem.
 • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Prijavi se danas i kreni s treningom

Nabavili ste štene

Želite pravilno krenuti od početka?
80
40
 •  
povoljno

Česta pitanja

 • Za sudjelovanje u našem online tečaju “Sve o štencima” potrebno vam je: brza internetska veza, računalo, prijenosno računalo, tablet ili pametni telefon, štene s prikladnim temperamentom i zdravljem, kameru, prijevoz do lokacija s odgovarajućim razinama ometanja, te podrška pomoćnika.

 • Potrebno vam je korisničko ime i lozinka koje ste kreirali prilikom kupnje ovog tečaja, a pristupiti mu možete na stranici Moja učionica koja se nalazi unutar glavnog izbornika naše web stranice.
 • Tečaj je namjenjen samoučenju i prolazite kroz njega svojim tempom bez trenera. 
 • Ukoliko želite pomoć trenera uživo ili putem video razgovora potrebno je uzeti odgovarajući tečaj s popisa tečajeva.
 • Tečaj je koncipiran kroz module koji obrađuju povezane cjeline koje su usredotočeni na socijalizaciju vašeg šteneta kako bi ga pripremili za život te strukturiranje okoline i socijalnih interakcija kako bi se spriječilo da neželjeno ponašanje postane navika.
 • Moduli uključuju lekcije za učenje teorije i igre za praktičnu primjenu teorije.
 • Svaka modul je podijeljen na lekcije koje se sastoje od tekstova, kratkih video demonstracija, fotografija i dijagrama.
 • Sastavni dio nekih poglavlja su provjere znanja kako bi utvrdili naučeno.
 • Nakon što završite jedno poglavlje možete pristupiti idućem.
 • Na kraju tečaja ćete dobiti diplomu o završenom tečaju.
 • Cilj tečaja je naučiti vašeg šteneta biti samouvjeren, miran i prilagodljiv član obitelji te početi proširivati te osobine na zajednicu. Specifični ciljevi uključuju uspostavljanje čvrste veze s glavnim skrbnikom, pozitivnu socijalizaciju, učenje pravilne nužde, kontrolu jačine ugriza, igru te pripremu za životni i radni okoliš.

Ovaj tečaj je namijenjen vlasnicima štenaca, trenerima, uzgajivačima, terapeutima pasa, volonterima, šetačima pasa i svima koji žele naučiti najnovije znanstveno utemeljene i etičke pristupe u obuci pasa.

 • Ovaj tečaj nije namjenjen za one koji traže brza rješenja u odgoju pasa jer takvih nažalost nema
 • Ovaj tečaj nije namjenjen za rješavanje već nastalih problema u ponašanju kao što su izraziti strahovi, reaktivnost na ljude i druge pse i slično, ali vam može pomoći u razumjevanju nastajanja problema. Za rješavanje takvih problema preporučujemo rad s profesionalnim trenerom uživo. 

Uživo s trenerom putem Video platforme

Nakon kupovine tečaja, uvijek možete uzeti dodatne sate putem video platforme po vašem izboru.
Na ovaj način putem video razgovora možete postaviti dodatna pitanja treneru koja nisu obrađena u ovom online tečaju ili tražiti dodatna pojašnjenja
Također, trener vam  može pokazati kako se izvode određene vježbe s vašim psom te vam pomoći u savladavanju istih.

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Oprema za trening

Ukoliko vam je potrebna oprema za trening istu možete pronaći u našoj web trgovini
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?