Prijavite se za pristup željenom sadržaju

pristup ovim stranicama imaju samo studenti Centar Kliker škole za pse. Za prijavu unesite svoje korisničko ime i lozinku koju ste kreirali prilikom kupovine tečaja.
Ako ste zaboravili lozinku možete zatražiti novu niže ispod forme za prijavu.

Prijavite se za pristup kupljenom tečaju ili korisničkom profilu 

Prijavite se za pristup bilješkama s vaših online tečajeva

Prijavite se za pristup trening grupama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

Recenzije na Google-u kao i na društvenim mrežama pomažu nam izgraditi bolju prisutnost na internetu i pomažu drugim vlasnicima pasa lakše donesli odluku oko pristupa našim tečajevima.
Recenzije možete ostaviti klikom na slike ispod!

Posebne pogodnosti

POSTANITE DIO NAŠE ONLINE ZAJEDNICE I OSTVARITE POPUST OD 15% PRILIKOM KUPNJE NAŠIH PROIZVODA

Potrudili smo se za vas okupiti samo najbolje za vaše četveronožne planinare i planinarke. Zavirite u našu trgovinu i pronađite sve što vam treba za novu pustolovinu. Znate kako se kaže, na put se ne ide praznog želuca… Zato imamo i cijelu paletu superpremium hrane i poslastica koja će vašem psu dati sve što mu je potrebno ovisno o njegovoj dobi i potrebama.

 

 

FISH4DOGS hrana za pse

Ukusna, prirodna i zdrava paleta proizvoda i poslastica za svaku životnu dob vašeg psa male ili velike pasmine. Sve Fish4Dogs recepture su gluten free, hipoalergenske i sadrže čisto prirodno lososovo ulje bogato Omegom 3. Palatabilna prehrana bogata ribom, osim što je hranjiva, pomaže kod rješavanja problema s kožnim alergijama, pokretljivosti zglobova, probavom, pomaže u razvoju mozga i vida te je dobar izvor energije.

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?