Prijavite se za pristup željenom sadržaju

pristup ovim stranicama imaju samo studenti Centar Kliker škole za pse. Za prijavu unesite svoje korisničko ime i lozinku koju ste kreirali prilikom kupovine tečaja.

Prijavite se za pristup svom korisničkom profilu

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove zaporke.

Prijavite se za pristup trening grupama

Posebne pogodnosti

POSTANITE DIO NAŠE ONLINE ZAJEDNICE I OSTVARITE POPUST OD 15% PRILIKOM KUPNJE NAŠIH PROIZVODA

Potrudili smo se za vas okupiti samo najbolje za vaše četveronožne planinare i planinarke. Zavirite u našu trgovinu i pronađite sve što vam treba za novu pustolovinu. Znate kako se kaže, na put se ne ide praznog želuca… Zato imamo i cijelu paletu superpremium hrane i poslastica koja će vašem psu dati sve što mu je potrebno ovisno o njegovoj dobi i potrebama.

 

 

FISH4DOGS hrana za pse

Ukusna, prirodna i zdrava paleta proizvoda i poslastica za svaku životnu dob vašeg psa male ili velike pasmine. Sve Fish4Dogs recepture su gluten free, hipoalergenske i sadrže čisto prirodno lososovo ulje bogato Omegom 3. Palatabilna prehrana bogata ribom, osim što je hranjiva, pomaže kod rješavanja problema s kožnim alergijama, pokretljivosti zglobova, probavom, pomaže u razvoju mozga i vida te je dobar izvor energije.

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?