Individualni sat

ZNANJA KOJA MIJENJAJU ODNOSE
individualni-trening-pasa-klasik

PODIJELI

škola uz

Pozitivnu motivaciju

Naučiti ćemo vas kako staviti psa u situacije gdje će biti uspješan u onome što od njega tražite. Kroz nagradu i igru za uspješno odrađen zadatak izgradite ćete mu samopouzdanje i povjerenje u vas. Naučene tehnike možete primijeniti u svim vašim svakodnevnim situacijama te nadograditi  osnove koje naučite na tečaju

Individualni treninzi namijenjeni su vlasnicima pasa koji imaju već razvijen problem u ponašanju koji bi željeli ispraviti, a rad u grupi za to nije adekvatan. Ponekad je psu i vlasniku potrebna pomoću u razumijevanju i svladavanju određenih situacija s kojima se sami ne uspijevaju nositi. Pomoći ćemo vam da bolje razumijete potrebe vašeg psa i naučite kako se ponašati u različitim situacijama. Ovisno o problemu koji trebamo riješiti, prilagođavamo program i metode treninga.
Bitno je da surađujemo i do najsitnijih detalja, vlasnik dobiva detaljne upute što treba raditi sa psom kod kuće i u šetnjama između treninga, Trener je telefonski  dostupan od 9-17h u slučaju potrebe za savjetom ili konzultacijom. 

No, individualni trening je namijenjen i onim vlasnicima koji zbog svojeg privatnog rasporeda nisu u mogućnosti prisustvovati grupnim treninzima pa se onda dogovaramo za termine koji vama odgovaraju.

* Problem u ponašalju psa nije moguće promijeniti kroz jedan sat pa vam zato preporučujemo kupovinu seta od 10 sati.

Pregled sata

Trajanje : 45 min

Na prvom satu individualnog treninga kroz razgovor s vlasnikom i promatranjem psa detektirati ćemo njegove  eventualne probleme u ponašanju. Vlasniku ćemo objasniti način rada sa klikerom i pokazati kako uvesti psa u trening. 

Na trening je potrebno ponesti:

Zašto
Individualni trening?

Nudimo vam znanja koja mijenjaju odnose

Vještine koje steknete na tečaju pomoći će vam da vi i vaš pas lakše savladate sve situacije u kojima ćete se svakodnevno naći.

* Svi psi udomljeni iz skloništa za pse imaju 25% popusta na tečaj. Prilikom prijave priložite ugovor o udomljavanju i odobriti će vam se popust na punu cijenu tečaja

Ulaganje u
budućnost

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos s vašim psom?
200 kn Trening 45 min
  • GRATIS ONLINE TEČAJ

ili

Cijena individualnog sata je 200 kn  i možete ga kupiti klikom na klikom na KUPI JEDAN SAT. Možete odmah kupiti i  CIJELI TRENING. Nakon kupnje potrebno je popuniti online prijavnicu kako bi saznali nešto više o vama i vašem psu. Prikupljeni podatci  koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?