Besplatni online sat

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

60

Minuta

9

Online lekcija

1

Provjera znanja

816+

Upisanih polaznika

Prije nego se odlučite za kupovinu jednog od naših tečaja pozivamo vas da besplatno prođete kroz kratki online tečaj u kojem ćemo vam približiti područje u koje se upuštamo. U ovom tečaju uvodimo vas u pseći svijet, njihov način učenja, komunikacije i razumijevanja okoline u kojoj se nalaze. Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov način komunikacije te se zaista potruditi upoznati svog psa kako bi shvatili zašto se u određenim trenutcima ponaša na jedan, a u drugim na drugi  način. Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lagano, to je dugotrajan proces koji uz vrijeme provedeno na treningu zahtjeva i znanje trenera (to ste u ovom slučaju vi) kako bi psu na njemu razumljiv način objasnili koje ponašanje želimo od njega.

Pristup tečaju omogućen je preko bilo kojeg uređaja. Jedino što vam treba je pristup internetu i tečaj dolazi vama. Jednostavan pristup omogućuje vam učenje u bilo kom trenutku i potpuno je na vama hoćete li u jednom danu izdvojiti par puta po nekoliko minuta ili vikendom nekoliko sati za usvajanje znanja i poboljšanja odnosa sa vašim psom.

Budući da online tečaj pruža polazniku potpunu kontrolu nad učenjem, polaznici su u mogućnosti prolaziti kroz tečaj vlastitim tempom. Omogućuje brzo kretanje kroz teme koje njemu i njegovom psu idu bolje, a sporije kroz one za koje trebaju malo više vremena. Također štedi vrijeme jer ga ne trošimo na odlazak i povratak s klasičnog tečaja na terenu.

Svim polaznicima grupnih i individualnih tečajeva poklanjamo pristup online tečaju koji prati tempo tečaja uživo, a u njemu je obrađeno čak 47 tema o ponašanju i treniranju pasa!

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

KAKO PRISTUPITI BESPLATNOM ONLINE TEČAJU?

  • Stisnite gumb ”upiši se besplatno” i popunite tražene podatke.
  • Sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
  • Uživajte u tečaju!
  • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

ŽELIIŠ LI ZAVIRITI

u našu učionicu?
0,00 kn
  • 9 online lekcija

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Upiši se besplatno!

I prođi kroz 9 lekcija kako bi naučili neke od osnova treniranja pasa. Ukoliko vas zanima cijeli program škole za pse, upišite se odmah!

Upiši se besplatnoUpiši školu za pse

Zanima te cijeli Online tečaj?

Online škola za pse je tečaj namjenjen samoučenju putem naše web platforme, a obrađuje teme koje prolazimo s polaznicima u našoj Maloj školi, prvom stupnju odgoja i socijalizacije.

  • Ovaj tečaj je namjenjen svima koje zanima ponašanje pasa i životinja općenito.
  • Za sve koje zanima obuka pasa, a nemaju vremena lutati bespućima interneta u traženju pravih informacija
  • Za one koji nemaju mogućnost raditi s trenerom uživo
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Ostvari popust na tečaj

Pošalji nam ugovor o udomljavanju i dobiti ćeš kupon za popust na email!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?