Online škola za pse

Donosi tečaj u vaš dom

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

Pristup

sa svih lokacija

Pristup

sa svih uređaja

Sami

birate vrijeme učenja

1

Diploma

 
Online škola za pse je tečaj namjenjen samoučenju putem naše web platforme, a obrađuje teme koje prolazimo s polaznicima u našoj Maloj školi, prvom stupnju odgoja i socijalizacije.

Shvatili ste da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju. Prođite kroz Online tečaj i naučite kako pomoći svom psu prije nego ponašanje eskalira do razine kada će trebati puno truda za njegovo ispravljanje. Po završetku Online tečaja za pse, naučiti ćete kako upravljati okolinom i na pravilan način povećavati kriterije u treningu. Također, naučiti ćete kako stavljati psa u situacije u kojima će biti uspješan i tako lakše usvajati nova znanja.

Jednom kada naučite osnove pozitivnog treniranja pasa, dobiveno znanje moći ćete primjenjivati na bilo kojoj vježbi ili triku kojeg želite naučiti vašeg psa, a vaš će pas uživati u radu s vama.
Trenirajući, još više produbljujete međusobni odnos, poboljšavate međusobnu komunikaciju, podižete samopouzdanje svom psu i pomažete mu da se lakše snalazi u našem svijetu punom njemu nepoznatih stvari.

Tečaj je namijenjen svim vlasnicima pasa koji žele pravilno odgojiti psa kako bi postao uzoran pas na ponos vas kao vlasnika i cijelog kvarta.

Kroz tečaj ćemo vam približiti područje u koje se upuštate i uvesti vas u svijet treninga pasa, njihov način komunikacije, razumijevanja okoline u kojoj se nalaze i bića koja susreću. Također, pomoći će vam u shvaćanju neželjenog ponašanja vašeg psa i što je eventualno pošlo po krivu, te vam ukazati na standardne greške u odgoju koje su dovele do toga, te kako ih ispraviti.
Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa.

Materijali koje smo pripremili za vas produkt su dugogodišnjeg učenja i iskustva u radu sa psima. Potrudili smo se popisati sve teme potrebne za kvalitetan odgoj i trening jednog psa.
Online tečaj koncipiran je tako da su poglavlja dodatno pojašnjena raznim grafikama i video materijalima.

Izuzetno nas veseli kada možemo prenijeti naše znanje i iskustvo polaznicima naših tečajeva te im pomoći u odgoju njihovog psa kako bi zajedno uživali u svakodnevnim druženjima i pustolovinama.
Kada god vam je teško, samo se sjetite da je to pas, uzeli ste ga kako biste zajedno išli u šetnje, na izlete, kako bi vam kod kuće pravio društvo i zato neka vam ne bude teško potruditi se oko njegovog odgoja i pomoći mu da se što bolje uklopi u vaš život. Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni. 

Nakon završenog online tečaja dobiti ćete diplomu/certifikat o završenom tečaju Edukativnog centra Kliker.

Kroz osam modula prenijeti ćemo vam znanje i vještine pomoću kojih ćete naučiti razumjeti svog psa, ostvariti dobar odnos s njim, naučiti ga kako se lijepo ponašati i pomoći mu da se što bolje uklopiti u vaš životni stil. Život sa psom je obaveza i velika odgovornost, ali i jako veliki užitak. Ako ne uložimo dovoljno truda oko odgoja svog psa na početku, cijeli njegov život morati ćemo se nositi s eventualnim problemima u ponašanju koji mogu nastati zbog neznanja vlasnika i nenamjernh grešaka. Moramo imati na umu da je naš ljudski svijet često narazumljiv našim psima, a stvari i situacije koje su nama normalne, našim psima su nejasne i često zastrašujuće, pogotovo u prvoj fazi njihova odrastanja.

Ukoliko pas odrasta bez pravilnog usmjerenja od strane vlasnika, njegova genetika i okolina će pobuditi prirodne nagone kod psa, a neki od njih se nama ljudima ne sviđaju i smatramo ih nepoželjnima.
Želite li imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom, morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa. Svaki pas je individualna jedinka ali svi oni uče na identičan način.

“Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lako” – Bob Bailey.

Obuka psa je dugotrajan proces, koji uz vrijeme provedeno na treningu, pravilnu mehaniku i ustrajnost, zahtjeva i znanje trenera (to ste vašem psu upravo vi) kako bi psu na njemu razumljiv način objasnili što želimo od njega. Cilj svakog školovanja je steći što više znanja, stoga smo nakon nekih poglavlja pripremili i provjeru zanja kako bi bili sigurni da ste usvojili naučeno i tako postali što bolji trener svome psu.
Ne brinite, testove možete prolaziti koliko god puta želite, a sve odgovore možete pronaći u pripadajućem poglavlju.

Sadržaj Tečaja

Proširi sve
Osnove o psima
Trening
Problemi u ponašanju
Suživot sa psom
Praktične vježbe
Lekcija Sadržaj
0% Dovršeno 0/3 Koraka
Savjeti za kraj
Lekcija Sadržaj
0% Dovršeno 0/2 Koraka

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

KAKO UPISATI ONLINE TEČAJ ZA PSE?

 • Prilikom kupovine online tečaja, sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
 • Upute o plaćanju pojaviti će vam se na ekranu, a poslati ćemo vam ih i na e-mail (provjerite neželjenu poštu ukoliko ne možete pronaći naš e-mail u ulaznoj pošti).
 • Plaćanje možete izvršiti bankovnom transakcijom ili općom uplatnicom. Ne primamo kartice.
 • Nakon što  obradimo vašu uplatu, poslati ćemo vam obavijest mailom u možete krenuti s tečajem.
 • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Prijavi se danas i kreni s treningom

Zanima te odgoj pasa

Želiš naučiti više o svom psu?
60
40
 •  
povoljno

Uživo s trenerom putem Video platforme

Ako želite dobiti maksimalnu vrijednost iz svog tečaja, odaberite dodatne sate putem video platforme po vašem izboru ! Bez obzira trebate li dodatne savjete, pojašnjenja ili temeljito savladati određene vježbe s vašim psom, dodatni sati će vam dati pravi poticaj i pomoć u postizanju uspjeha. Kroz video razgovor s trenerom možete postavljati pitanja i razgovarati o specifičnim poteškoćama na koje ste naišli, a trener će vam korak po korak pokazati kako ih prevladati i učinkovito usavršiti trening svoga psa. Ne propustite ovu izvrsnu priliku da postignete vrhunske rezultate s vašim ljubimcem – kupite dodatne sate putem video platforme danas i postignite najbolje moguće rezultate vašeg tečaja!

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Česta pitanja

 • Online tečaj za pse je sjajan izbor za svakog vlasnika psa koji želi unaprijediti odnos s njim i stvoriti bolju komunikaciju.
 • Pristup tečaju omogućen je preko bilo kojeg uređaja s pristupom internetu, što znači da tečaj dolazi vama.
 • Imate potpunu kontrolu nad učenjem jer ga možete pratiti u bilo kojem trenutku i u kontekstu koji vama odgovara.
 • Na taj način, tečaj se može pohađati u više navrata kroz dan, ili vikendom ako želite izdvojiti više vremena.
 • Struktura tečaja omogućuje brzo savladavanje tema u kojima se osjećate sigurnim za svoje psa, a sporije prolazak kroz neke teže teme.
 • Online tečaj štedi vrijeme i novac koji biste potrošili na odlazak i povratak s klasičnog tečaja na terenu.
 • Tečaj je koncipiran kroz module koji obrađuju povezane cjeline
 • Svaki modul sastoji se od poglavlja 
 • Neka poglavlja imaju kao sastavni dio provjeru znanja
 • Nakon što završite jedno poglavlje možete pristupiti idućem
 • Ovaj tečaj pokriva teoretska znanja o obuci pasa i drugih životinja
 • Uključuje znanja potrebna za osnovnu obuku pasa u kućanstvu, razumijevanje i  rješavanje najčešćih problema u ponašanju.
 • Ovaj tečaj je namjenjen svima koje zanima ponašanje pasa i životinja općenito.
 • Za sve koje zanima obuka pasa, a nemaju vremena lutati bespućima interneta u traženju pravih informacija
 • Za one koji nemaju mogućnost raditi s trenerom uživo
 • Ovaj tečaj nije namjenjen za one koji traže brza rješenja u odgoju pasa jer takvih nažalost nema
 • Ovaj tečaj nije namjenjen za rješavanje problema u ponašanju kao što su izraziti strahovi, reaktivnost na ljude i druge pse i slično, ali vam može pomoći u razumjevanju nastajanja problema. Za rješavanje takvih problema preporučujemo rad s profesionalnim trenerom uživo. 

Oprema za trening

Pregledajte našu ponudu kako biste pronašli sve što vam je potrebno za svoj trening.
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?