Online škola za pse

Donosi tečaj u vaš dom

Podijeli nas, možda pomogneš prijatelju!

Pristup

sa svih lokacija

Pristup

Sa svih uređaja

Sami

birate vrijeme učenja

1

DIPLOMA

 
Mala škola za pse je naš prvi stupanj odgoja i socijalizacije, namijenjena je mladim psima ali dobrodošli su i odrasli psi koji nisu imali priliku školovati se i postati uzoran pas na ponos vas kao vlasnika i cijelog kvarta. 

Kroz osam treninga uživo nastojati ćemo vam prenijeti znanje i vještine pomoću kojih ćete naučiti razumjeti svog psa, ostvariti dobar odnos s njim, naučiti ga kako se lijepo ponašati i pomoći mu da se što bolje uklopiti u vaš životni stil.
Život sa psom je obaveza i velika odgovornost, ali i jako veliki užitak. Ukoliko ne uložimo dovoljno truda oko odgoja svog psa na početku, cijeli njegov život morati ćemo se nositi s eventualnim problemima u ponašanju koji mogu nastati zbog neznanja vlasnika.

Ukoliko pas odrasta bez pravilnog usmjerenja od strane vlasnika, njegova genetika i okolina će pobuditi prirodne nagone kod psa, a neki od njih se nama ljudima ne sviđaju i smatramo ih nepoželjnima.

Izuzetno nas veseli kada možemo prenijeti naše znanje i iskustvo polaznicima naših tečajeva te im pomoći u odgoju svog psa i uz to se dobro zabaviti u druženju s vama i vašim psima.
Kada god vam je teško, samo se sjetite da je to pas, uzeli ste ga kako biste zajedno išli u šetnje, na izlete, kako bi vam kod kuće pravio društvo i zato neka vam ne bude teško potruditi se oko njegovog odgoja i pomoći mu da se što bolje uklopi u vaš život. Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni. 

Prije nego počnemo s treningom uživo, želimo vam približiti područje u koje se upuštamo. Iz tog razloga pripremili smo za vas uvodni online sat u kojem ulazimo u pseći svijet, njihov način komunikacije i razumijevanja okoline u kojoj se nalaze i bića koja susreću.

Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa.
Nakon završenog uvodnog sata vidimo se u školici gdje ćemo uz vježbe koje ćete prolaziti kroz sate, ujedno i pričati o svim tamo navedenim temama kao i otvarati nova poglavlja na svakom idućem satu.

Svim polaznicima grupnog treninga uživo darujemo online tečaj. Na taj način možete se prisjetiti naučenog te proći kroz gradivo sa sata svojim tempom kako bi brže naučili teoriju koja stoji iz treniranja pasa i brže napredovali u treningu.

Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lako. To je dugotrajan proces, koji uz vrijeme provedeno na treningu i ustrajnost zahtjeva i znanje trenera (to ste vašem psu upravo vi) kako bi psu na njemu razumljiv način objasnili što želimo od njega. Cilj svakog školovanja je steći što više znanja, a kako svi ljude ne uče na isti način i istom brzinom, uz klasične sate Male škole za pse poklanjamo vam pristup online tečaju kako bi postali što bolji trener svome psu.

Materijali koje smo pripremili za vas produkt su dugogodišnjeg učenja i iskustva u radu s psima. Potrudili smo se popisati sve teme potrebne za kvalitetan odgoj i trening jednog psa.
Online tečaj koncipiran je tako da su uz tekstove i vježbe neka poglavlja dodatno pojašnjena raznim grafikama i video materijalima.

Ovaj način prolaska kroz tečaj nije obavezan za prisustvovanje treninzima uživo ali ga preporučujemo!

Shvatili da je vaš pas odrastajući bez adekvatnog usmjeravanja s vaše strane, počeo raditi neke stvari koje vam se nimalo ne sviđaju, dođite na tečaj gdje ćete naučiti kako pomoći svom psu prije nego ponašanje eskalira u nešto puno teže.  Na tečaju se uče osnovne naredbe sjedi, lezi, čekaj, stani, dođi kao i lijepo hodanje na povodniku koje će vam pomoći da svog psa imate pod kontrolom, paralelno učimo kako se igrati sa svojim psom te ga učiniti još motiviranijim za trening, a trening još zabavnijim.

Kroz treninge nastojimo da psi budu uspješni u svemu što rade kako bismo im podigli njihovo samopouzdanje. Nastojimo ih stavljati u situacije s kojima se mogu nositi, počinjemo sa sasvim malim kriterijima te ih postepeno dižemo do kompleksnih, ovisno o tome koliko brzo pojedini pas usvaja naučeno. 
Jednom kada naučite osnove pozitivnog treniranja pasa, dobiveno znanje moći ćete primjenjivati na bilo kojoj vježbi ili triku kojeg želite naučiti vašeg psa, a vaš će pas uživati u radu s vama.
Trenirajući, još više produbljujete međusobni odnos, poboljšavate međusobnu komunikaciju, podižete samopouzdanje svom psu i pomažete mu da se lakše snalazi u našem svijetu punom njemu nepoznatih stvari.

Ako se pas pokazuje jake znakove stresa u blizini drugih pasa, razmislite o individualnom pristupu, pas u stresu ne može učiti nove stvari. U takvim slučajevima grupni treninzi neće donesti željeni rezultat već samo povećati postojeći problem. 

 

Što su polaznici rekli o nama

5/5
Ostavite nam recenziju !
5/5

KAKO UPISATI ONLINE TEČAJ?

  • Prilikom kupovine online tečaja, sustav će vas tražiti da odaberete korisničko ime i lozinku. Zapamtite ih, bez njih ne možete pristupiti online tečaju.
  • Upute o plaćanju pojaviti će vam se na ekranu, a poslati ćemo vam ih i na e-mail (provjerite neželjenu poštu ukoliko ne možete pronaći naš e-mail u ulaznoj pošti).
  • Plaćanje možete izvršiti bankovnom transakcijom ili općom uplatnicom. Ne primamo kartice.
  • Nakon što  obradimo vašu uplatu, poslati ćemo vam obavijest mailom u možete krenuti s tečajem.
  • Za pse udomljene iz skloništa uz predočenje ugovora o udomljavanju odobravamo popust od 25% na punu cijenu tečaja.
  • Prikupljeni podatci koristiti će se sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Prijavi se danas i kreni s treningom

Zanima te odgoj pasa

Želiš naučiti više o svom psu?
500kn
300 kn
  •  
povoljno

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Oprema za trening

Ukoliko vam je potrebna oprema za trening istu možete pronaći u našoj web trgovini
error: Sadržaj je zaštićen !!!

Kako vam možemo pomoći?