Mala škola za pse

Trenutni status
Niste upisani ili prijavljeni
Cijena
Zatvoreno
Započni
Samo upisani polaznici mogu pristupiti tečaju

8h

Uživo

9

Online lekcija

39

Poglavlja

12h

Online materijala

4

Tjedna

1

DIploma


Tečaj  je namijenjen samo upisanim polaznicima tečaja u Maksimiru.

Ako ste jedan od polaznika tečaja uživo, unesite svoje korisničko ime i lozinku na vrhu stranice.
Korisničke podatke ste kreirali prilikom kupovine tečaja.
Ako ste zaboravili lozinku kliknite ovdje.

Ako želite prisustvovati tečaju u Maksimiru, prijavite se u školu za pse

Oprema za trening

Ukoliko nemate potrebnu opremu za trening istu možete kupiti kod nas s 15% popusta. Kupon za popust dobili ste mailom nakon plaćanja rezervaciije tečaja.

Dobro došli na Malu školu za pse Centra Kliker.
Želimo vam bolje približiti područje u koje se upuštamo i iz tog razloga pripremili smo za vas online školu u kojoj ulazimo u pseći svijet, njihov način komunikacije i razumijevanja okoline u kojoj se nalaze i bića koja susreću. Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa.
Online škola prati tempo predavanja i vježbi uživo i služi vam kao podsjetnik na naučeno sa još puno opširnijih informacija o ponašanju i treningu pasa.

Mala škola za pse je naš prvi stupanj odgoja i socijalizacije, namijenjena je mladim psima ali dobrodošli su i odrasli psi koji nisu imali priliku školovati se i postati uzoran pas na ponos vas kao vlasnika i cijelog kvarta. 
Kroz ovih osam treninga nastojati ćemo vam prenijeti znanje i vještine pomoću kojih ćete naučiti razumjeti svog psa, ostvariti dobar odnos s njim, naučiti ga kako se lijepo ponašati i pomoći mu da se što bolje uklopiti u vaš životni stil.
Život sa psom je obaveza i velika odgovornost, ali i jako veliki užitak. Ukoliko nismo uložili dovoljno truda na početku u odgoj svog psa, cijeli njegov život morati ćemo se patiti s njegovim problemima u ponašanju. Nas izuzetno veseli kada vam možemo prenijeti naše znanje i iskustvo te vam pomoći da se što bolje snađete u odgoju svog psa i uz to još se dobro zabavite.
Kada god vam je teško, samo se sjetite da je to pas, uzeli ste ga kako biste zajedno išli u šetnje, na izlete, kako bi vam kod kuće pravio društvo i zato neka vam ne bude teško potruditi se oko njegovog odgoja i pomoći mu da se što bolje uklopi u vaš život.
Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni. 

Uz klasični tečaj dobivate pristup online materijalima kako bi lakše pratili tečaj i podsjetili se na sve što smo radili na satu.

Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lako, to je dugotrajan proces koji uz vrijeme provedeno na treningu zahtjeva i znanje trenera ( a to ste vašem psu upravo vi ) kako bi životinji na njoj razumljiv način objasnili koje ponašanje želimo od nje. Cilj svake škole je izaći iz nje sa što više znanja, a kako svi ljude ne uče na isti način i istom brzinom, uz klasične sate Male škole za pse dobili ste pristup i online tečaju  kako bi vi postali što bolji trener svome psu. Trenirajući sa svojim psom, još više produbljujete međusobni odnos, poboljšavate međusobnu komunikaciju, podižete samopouzdanje svom psu i pomažete mu da se lakše snalazi u našem svijetu punom njemu nepoznatih stvari. Materijali koje smo pripremili za vas produkt su dugogodišnjeg učenja i iskustva u radu s psima trenera u Centru Kliker. Potrudili smo se popisati sve teme potrebne za kvalitetan odgoj i trening psa. Kako svi mi učimo na različite načine, online tečaj koncipiran je tako da su uz tekstove i vježbe neke teme dodatno pojašnjene raznim grafikama i video materijalima.

Ovaj način prolaska kroz tečaj nije obavezan za prisustvovanje treninzima uživo ali ga preporučujemo.

Što ćete naučiti u školi za pse?

 • Fokus

  I zašto je bitan u treningu pasa

 • Trening uz pozitivnu motivaciju

  Naučiti ćete stavljati psa u što više uspješnih i pozitivnih situacija kako biste ga često mogli potvrditi željeno ponašanje

 • Govor tijela i signali

  Zašto su oni ključni preduvjet uspješnog treninga pasa i harmoničnog suživota s vašim psom i kako ga dobro upoznati i razumjeti. Naučiti ćete dobro čitati govor njegovog tijela i pravilno tumačiti njegovo ponašanje.

 • Socijalizacija

  Koje su prolazne razne životne faze razvoja i odrastanja.

 • Samopouzdanje

  Kako pomoći psu da stekne samopouzdanje i time lakše prebrodi faze odrastanja

 • Osnovna poslušnost

  Kroz igru naučiti ga kako na najlakši način savladati osnovne vježbe poslušnosti kao što su: sjedi, lezi, mjesto, dođi, hodanje uz nogu, stani ...

 • I ono najbitnije

  - Naučiti ćete kako kako pravilno nagraditi psa u pravom trenutku i zašto je to bitno u procesu učenja. - Kako prepoznati stresne situacije za vašeg psa i kako mu pomoći da se lakše nosi s njima. - Dobiti ćete ideje kako učiniti vaše šetnje aktivnima i zašto su one bitne za uspostavljanje boljeg odnosa.

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Hvala na ukazanom povjerenju

Što su tečajci rekli o nama

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Još nisi član naše facebook grupe?

što čekaš?

Grupa je namjenjena bivšim i trenutnim članovima Centar Kliker škole za pse.

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?