Mala škola za pse

Trenutni status
Niste upisani ili prijavljeni
Cijena
Zatvoreno
Započni
Samo upisani polaznici mogu pristupiti tečaju

8h

Uživo

9

Online lekcija

47

Poglavlja

12h

Online materijala

4

Tjedna

1

DIploma


Tečaj  je namijenjen samo upisanim polaznicima tečaja u Maksimiru.

Ako ste jedan od polaznika tečaja uživo, unesite svoje korisničko ime i lozinku na vrhu stranice.
Korisničke podatke ste kreirali prilikom kupovine tečaja.
Ako ste zaboravili lozinku kliknite ovdje.

Ako želite prisustvovati tečaju u Maksimiru, prijavite se u školu za pse

Oprema za trening

Ukoliko nemate potrebnu opremu za trening istu možete kupiti kod nas s 10% popusta. Kupon za popust dobili ste mailom nakon plaćanja rezervaciije tečaja.

Dobro došli na Malu školu za pse Centra Kliker.

Želimo vam bolje približiti područje u koje se upuštamo i iz tog razloga pripremili smo za vas online školu u kojoj ulazimo u pseći svijet, njihov način komunikacije i razumijevanja okoline u kojoj se nalaze i bića koja susreću. Ukoliko želite imati uspješan trening i kasnije harmoničan suživot s vašim psom morate naučiti njihov “jezik” te se zaista potruditi upoznati svog psa.
Online škola prati tempo predavanja i vježbi uživo i služi vam kao podsjetnik na naučeno sa još puno opširnijih informacija o ponašanju i treningu pasa.

Mala škola za pse je naš prvi stupanj odgoja i socijalizacije, namijenjena je mladim psima ali dobrodošli su i odrasli psi koji nisu imali priliku školovati se i postati uzoran pas na ponos vas kao vlasnika i cijelog kvarta. 
Kroz ovih osam treninga nastojati ćemo vam prenijeti znanje i vještine pomoću kojih ćete naučiti razumjeti svog psa, ostvariti dobar odnos s njim, naučiti ga kako se lijepo ponašati i pomoći mu da se što bolje uklopiti u vaš životni stil.
Život sa psom je obaveza i velika odgovornost, ali i jako veliki užitak. Ukoliko nismo uložili dovoljno truda na početku u odgoj svog psa, cijeli njegov život morati ćemo se patiti s njegovim problemima u ponašanju. Nas izuzetno veseli kada vam možemo prenijeti naše znanje i iskustvo te vam pomoći da se što bolje snađete u odgoju svog psa i uz to još se dobro zabavite.
Kada god vam je teško, samo se sjetite da je to pas, uzeli ste ga kako biste zajedno išli u šetnje, na izlete, kako bi vam kod kuće pravio društvo i zato neka vam ne bude teško potruditi se oko njegovog odgoja i pomoći mu da se što bolje uklopi u vaš život.
Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni. 

Uz klasični tečaj dobivate pristup online materijalima kako bi lakše pratili tečaj i podsjetili se na sve što smo radili na satu.

Treniranje životinja je jednostavno, ali nije lako, to je dugotrajan proces koji uz vrijeme provedeno na treningu zahtjeva i znanje trenera kako bi životinji na njoj razumljiv način objasnio koje ponašanje želi od nje. Cilj svake škole je izaći iz nje sa što više znanja, a kako svi ljude ne uče na isti način i istom brzinom, uz klasične sate Male škole za pse dobili ste pristup ovom online tečaju kako bi postali što bolji trener svome psu. Trenirajući sa svojim psom, još više produbljujete međusobni odnos, poboljšavate međusobnu komunikaciju, podižete samopouzdanje svom psu i pomažete mu da se lakše snalazi u našem svijetu punom njemu nepoznatih stvari. Materijali koje smo pripremili za vas produkt su našeg dugogodišnjeg učenja i iskustva u radu s psima. Potrudili smo se popisati sve teme potrebne za kvalitetan odgoj i trening psa. Online tečaj je koncipiran je tako da su uz tekstove i vježbe neke teme dodatno pojašnjene raznim grafikama i video materijalima.

Ovaj način prolaska kroz tečaj nije obavezan za prisustvovanje treninzima uživo ali ga preporučujemo.

Što ćete naučiti u školi za pse?

 • Fokus

  I zašto je bitan u treningu pasa

 • Trening uz pozitivnu motivaciju

  Naučiti ćete stavljati psa u što više uspješnih i pozitivnih situacija kako biste ga često mogli potvrditi željeno ponašanje

 • Govor tijela i signali

  Zašto su oni ključni preduvjet uspješnog treninga pasa i harmoničnog suživota s vašim psom i kako ga dobro upoznati i razumjeti. Naučiti ćete dobro čitati govor njegovog tijela i pravilno tumačiti njegovo ponašanje.

 • Socijalizacija

  Koje su prolazne razne životne faze razvoja i odrastanja.

 • Samopouzdanje

  Kako pomoći psu da stekne samopouzdanje i time lakše prebrodi faze odrastanja

 • Osnovna poslušnost

  Kroz igru naučiti ga kako na najlakši način savladati osnovne vježbe poslušnosti kao što su: sjedi, lezi, mjesto, dođi, hodanje uz nogu, stani ...

 • I ono najbitnije

  - Naučiti ćete kako kako pravilno nagraditi psa u pravom trenutku i zašto je to bitno u procesu učenja. - Kako prepoznati stresne situacije za vašeg psa i kako mu pomoći da se lakše nosi s njima. - Dobiti ćete ideje kako učiniti vaše šetnje aktivnima i zašto su one bitne za uspostavljanje boljeg odnosa.

VAŠI TRENERI

Maja Grozdanic

Branislav Grubić - Brane

Hvala na ukazanom povjerenju

Što su tečajci rekli o nama

error: Sadržaj je zaštićen !!!

Još nisi član naše facebook grupe?

što čekaš?

Grupa je namjenjena bivšim i trenutnim članovima Centar Kliker škole za pse.

Dnevnik treninga

Bok 

Unesite svaku vježbu posebno.
Nakon što popunite podatke, dnevnik će vam biti poslan na vaš email

Kako vam možemo pomoći?